Seizoen 2 komt eraan!

Beste kijkers,

De opnames van Ongehoord seizoen 1 zijn officieel afgerond! We zijn nog druk bezig met het editen van de laatste afleveringen, dus die zullen binnenkort verschijnen op Salto 1 en op ons Youtube kanaal.

Verder zijn we bezig met het plannen van de opnames voor seizoen 2. Ons team wordt versterkt door nieuwe leden (welkom Sandra, Jop en Sophia) en helaas zijn er ook een aantal leden van het team weggegaan.

Het vorige seizoen begon als een experiment van een vriendengroep die het leuk vond om televisie te maken. Dankzij alle gasten die langs zijn geweest en iedereen die ons heeft gesteund, is dit experiment redelijk geslaagd en zijn wij gemotiveerd om aan een nieuw seizoen te werken. Dit seizoen zal er wat meer tijd in gestoken worden en verwachten we dat de kwaliteit van de afleveringen stukken hoger zal zijn.

Verder wordt er gewerkt aan de website. Tijdens het eerste seizoen konden op de website slechts de afleveringen gevonden worden. Tijdens het nieuwe seizoen zal de website voor meerdere doeleinden gebruikt worden. We zullen jullie op de hoogte houden van updates wat betreft de talkshow doormiddel van blogposts op deze site.

Heb je suggesties, tips, of ken je een interessant person die een geïnterviewd MOET worden in de ongehoord talkshow? Neem dan contact met ons op. Dit kan via Facebook, Instagram, reacties onder de Youtube videos of reacties onder deze blogpost. Verder kan je ook altijd mailen naar info@ongehoord.tv.

We kijken er naar uit om te beginnen met seizoen 2! Hopelijk jullie ook!

Tot snel,
Tom, Niels, Sandra, Shai, Titus, Jop, Sophia en Jelle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *